• Sertai eTiQa sebagai seorang usahawan hari ini

  Posted on November 8, 2014 by in Terkini

  Agents_career_banner-BM

  ETIQA EDGE
  Kenapa anda perlu memilih kerjaya sebagai ejen Etiqa? Ini kerana kami melengkapkan ejen/wakil kami dengan kelebihan yang kompetitif untuk membantu mereka menyerlah berbanding yang lain. Inilah kelebihan yang dinamakan Etiqa Edge. Sebagai ejen/wakil Etiqa, anda mempunyai segala sumber dan keistimewaan yang diperlukan untuk berjaya dalam industri yang kompetitif hari ini. Dapatkan kelebihan dalam kerjaya anda bersama Etiqa Edge.

  MENEMPA NAMA & KEJAYAAN
  Di Etiqa, kami percaya bahawa usaha gigih perlu dibalas dengan ganjaran hebat. Ejen/wakil yang berjaya melepasi sasaran jualan akan menikmati ganjaran menerusi insentif percutian ke lokasi-lokasi terkemuka di dunia. Pada Majlis Makan Malam dan Penyampaian Anugerah (ADAP), trofi, sijil dan cenderamata akan diberikan kepada ejen/wakil sebagai pengiktirafan terhadap kejayaan mereka!
  Rewards_Recognition_img

  LATIHAN KERJAYA YANG PROFESIONAL
  Kerjaya sebagai ejen Etiqa memberikan anda latihan dan pengalaman yang digabungkan bersama. Matlamat kami adalah untuk melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan berkesan yang membantu anda melangkah ke hadapan.
  Latihan-Kerjaya-Professional-img

  SUMBER PENDAPATAN YANG PELBAGAI
  Menerusi setiap jualan, anda akan menikmati ganjaran tambahan dan insentif yang membantu meningkatkan pendapatan anda! Ejen/wakil yang bercita-cita tinggi pasti teruja dengan peluang menikmati pendapatan berterusan daripada pelbagai sumber sepanjang kerjaya mereka. Inilah kelebihan Etiqa Edge untuk anda.
  Sumber-Pendapatan-Pelbagai-img

  WAKTU KERJA FLEKSIBEL
  Kebebasan dan Fleksbiliti – Inilah cara baru untuk bekerja. Dengan Etiqa Edge, anda bebas menentukan jadual waktu kerja dan waktu untuk bersama keluarga juga. Nikmati kerjaya-kehidupan seimbang bersama Etiqa hari ini!


  CAPAI KEJAYAAN LEBIH PANTAS
  JADILAH JUTAWAN DALAM TEMPOH 5 TAHUN
  Dengan usaha gigih, anda boleh memperolehi sejuta ringgit pertama anda dalam tempoh lima tahun! Dengan peluang-peluang yang disediakan oleh Etiqa, ejen/wakil yang bercita-cita tinggi boleh menetapkan matlamat dari sekarang untuk menempa kejayaan gemilang!
  Jutawan-5Tahun-img

  Kami di Etiqa percaya bahawa sesuatu kerjaya yang hebat seharusnya mampu menyuntik motivasi individu untuk mencapai kecemerlangan, dan memberikan ganjaran yang sewajarnya di atas setiap usaha yang dilakukan. Justeru, anda akan bermula dengan jualan secara individu. Menerusi komitmen dan kesungguhan, anda mampu mencapai status pemilik perniagaan anda yang tersendiri!
  Kejayaan-Pantas-imgMulakan kerjaya hebat anda bersama Etiqa. Mendaftarlah sebagai ejen/wakil Insurans atau Takaful HARI INI!

  Isi borang atas talian di SINI : http://hbe.my/career/

  atau

  Hubungi terus kami di :
  Miss Linda : 0122348548
  Mrs Zarina : 0122345642
  Mr Musaab : 0122288652
  Etiqa Takaful Advisor – Shah Alam
  7-01, 1st Floor, Jalan Elektron Nu16/N,
  Denai Alam, Seksyen U16, Shah Alam,
  40160 Selangor, Malaysia

  2,199 total views, 1 views today

Comments are closed.